Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο ΣτΕ τα προεδρικά διατάγματα για ένταξη του ψυχιατρείου Κορυδαλλού στο ΕΣΥ

Σύμφωνα με το νομοθέτημα η «Ψυχιατρική Μονάδα Κρατουμένων Κορυδαλλού» συνδέεται με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Τί θα ισχύσει για το νοσοκομείο της φυλακής

Στο ΣτΕ τα προεδρικά διατάγματα για ένταξη του ψυχιατρείου Κορυδαλλού στο ΕΣΥ

Κατατέθηκαν μετά από 16 μήνες στο ΣτΕ για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία τα προεδρικά διατάγματα που αφορούν στην ένταξη του νοσοκομείου και του ψυχιατρείου Κορυδαλλού στο ΕΣΥ.

Βάσει των διαταγμάτων η «Ψυχιατρική Μονάδα Κρατουμένων Κορυδαλλού», συνδέεται με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» (Β΄ Ψυχιατρική Κλινική /τομέας ψυχικής υγείας) και αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες θεραπευτικές υπηρεσίες του, καθώς το νοσοκομείο αναλαμβάνει πλήρως το επιστημονικό και θεραπευτικό έργο της Ψυχιατρικής Μονάδας Κρατουμένων Κορυδαλλού και το υπουργείο Υγείας την ευθύνη και το κόστος του ιατρικού και νοσηλευτικού εξοπλισμού, την κάλυψη του ιατρικού, υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού.

Ως προς το νοσοκομείο των φυλακών, θα συνδέεται επιστημονικά με το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Άγιος Παντελεήμων το οποίο θα έχει την ευθύνη νοσηλείας των ασθενών και εκεί θα γίνονται οι παρακλινικοί έλεγχοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v