Διευκρινίσεις Μαρ. Σχοινά για τη θέση του επικεφαλής στο ελληνικό γραφείο της ΕΕ

Μετά τη συνταξιοδότηση του κου Καρβούνη, ο νέος επικεφαλής της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα θα διοριστεί σύντομα και σύμφωνα με τους κανόνες και τις διαδικασίες της Κομισιόν.

Διευκρινίσεις Μαρ. Σχοινά για τη θέση του επικεφαλής στο ελληνικό γραφείο της ΕΕ

Διευκρινίσεις έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν για το δελτίο Τύπου του γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Σε αυτό αναφέρεται ότι «η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα ήθελε να ενημερώσει τους εκπροσώπους Τύπου και ΜΜΕ ότι η κυρία Κλημεντίνη Διακομανώλη εκτελεί χρέη Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας από την 1η Δεκεμβρίου 2017».

Όπως διευκρίνισε ο κος Σχοινάς, «μετά τη συνταξιοδότηση του κου Καρβούνη, ο νέος επικεφαλής της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα θα διοριστεί σύντομα και σύμφωνα με τους κανόνες και τις διαδικασίες της Κομισιόν. Εν τω μεταξύ μέχρι τότε, η κα Διακομανώλη θα διευθετεί την ομαλή λειτουργία του γραφείου "προσωρινά", μέχρι να αναλάβει καθήκοντα ο αντικαταστάτης του κου Καρβούνη».

Σύμφωνα με πηγές του Euro2day.gr, η θέση «παίζει» ανάμεσα σε δύο ονόματα. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα, ώστε να αναληφθούν καθήκοντα τέλος Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v