Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφυγή στο ΣτΕ από ναυτικούς ομίλου για το λιμένα του φαληρικού όρμου

Μεταξύ αλλων οι προσφεύγοντες επισημαίνουν ότι η ανάθεση της διαχείρισης του λιμένα σε φορέα του Δήμου Καλλιθέας , δεν είναι νόμιμη, καθώς ο νόμιμος φορέας είναι η Περιφέρεια Αττικής.

Προσφυγή στο ΣτΕ από ναυτικούς ομίλου για το λιμένα του φαληρικού όρμου

Προσφυγή στο ΣτΕ προκειμένου να σταματήσει η μετατροπή του ναυταθλητικού λιμένα του Μητροπολιτικού Πάρκου Φαληρικού Όρμου σε τουριστική μαρίνα, κατέθεσαν 3 ναυτικοί όμιλοι, που τους κοινοποιήθηκαν πρακτικά μεταφοράς των αθλητικών σκαφών.

Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχουν προσφύγει ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών -Καλλιθέας, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης- Φιλίας και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ναυτικών Αθλημάτων Τζιτζιφιών.

Μεταξύ αλλων οι προσφεύγοντες επισημαίνουν ότι η ανάθεση της διαχείρισης του λιμένα στον φορέα του Δήμου Καλλιθέας «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Δήμου Καλλιθέας Γιάννης Γάλλος», δεν είναι νόμιμη, καθώς ο νόμιμος φορέας είναι η Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι η μετατροπή του ναυταθλητικού λιμένα σε τουριστική μαρίνα που έγινε με την επίμαχη απόφαση του υπουργού Τουρισμού είναι μη νόμιμη, καθώς δεν προηγήθηκε χωροταξικός σχεδιασμός αλλά δεν έχει εκδοθεί άδεια λειτουργίας τουριστικού λιμένα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v