Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Direction: Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας για το 2016

«Απόψε βραβεύουμε τις επιχειρήσεις που δείχνουν το δρόμο της ανάκαμψης και οι οποίες μέσα στα χρόνια της ύφεσης αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές», ανέφερε ο εκδότης της Direction, Ευάγγελος Παπαλιός.

Direction: Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας για το 2016

«Τα βραβεία «πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας 2016» απέμεινε απόψε η Direction Business Network σε ειδική εκδήλωση χορηγός της οποίας ήταν το Euro2day.gr.

Όπως ανέφερε ο εκδότης της Direction, Ευάγγελος Παπαλιός «απόψε βραβεύουμε τις επιχειρήσεις που δείχνουν το δρόμο της ανάκαμψης και οι οποίες μέσα στα χρόνια της ύφεσης αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές».

Ο ίδιος σημείωσε ότι μετά από επτά χρόνια, το οικονομικό κλίμα στη χώρα σταθεροποιείται και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σε λίγες μέρες με την επικύρωση της συμφωνίας για την δεύτερη αξιολόγηση η Ελλάδα θα κάνει ένα βήμα μπρος.

Στο χαιρετισμό του, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ηλίας Ξανθάκος σημείωσε ότι του χρόνου ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων που θα βραβευθούν θα είναι μεγαλύτερος καθώς η οικονομία αλλάζει σελίδα με αποτέλεσμα το επιχειρηματικό περιβάλλον να είναι καλύτερο.

Στην ανάγκη αλλαγής του αναπτυξιακού υποδείγματος αναφέρθηκε ο Γ.Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόης Λαμπριανίδης ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στα χρηματοδοτικά εργαλεία του αναπτυξιακού νόμου γνωστοποιώντας ότι στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει ειδικό πρόγραμμα για την ανακοπή του φυγής κεφαλαίων το οποίο θα επονομάζεται «επιλέγω Ελλάδα-γέφυρες γνώσης, γέφυρες συνεργασίας».

Ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Αντώνης Παπαδεράκης σημείωσε ότι η συγκεκριμένη περίοδος αποτελεί το εφαλτήριο μιας νέας εποχής βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης και απαρίθμησε τις θεσμικές παρεμβάσεις για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Τέλος ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε ότι οι εταιρείες που βραβεύονται σήμερα αποτελούν υποδείγματα επιχειρηματικότητας και επιτιθέμενος στην κυβέρνηση σημείωσε ότι η συμφωνία η οποία βρίσκεται υπό την μορφή νομοσχεδίου στη Βουλή είναι «αμοραλιστή, ψεύδους και εξαπάτησης», η οποία θα αυξήσει την ύφεση και την παρακμή των επιχειρήσεων.

 

*Αναλυτικά οι βραβευμένες επιχειρήσεις, δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v