Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επισκέψεις Αράπογλου - Κωστόπουλου στην Κύπρο

Πυκνώνουν και πάλι τα ταξίδια των Ελλήνων τραπεζιτών στην Κύπρο. Την προσεχή Παρασκευή θα έχουμε την επίσκεψη του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκη Αράπογλου, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη του κ. Γ. Κωστόπουλου.

Επισκέψεις Αράπογλου - Κωστόπουλου στην Κύπρο
Πυκνώνουν και πάλι τα ταξίδια των Ελλήνων τραπεζιτών στην Κύπρο.

Την προσεχή Παρασκευή θα έχουμε την επίσκεψη του προέδρου της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκη Αράπογλου, σε μια κρίσιμη καμπή για τη θυγατρική της εισηγμένης στη Μεγαλόνησο.

Το μερίδιο αγοράς έχει συρρικνωθεί, το αποτέλεσμα είναι ζημιογόνο, ωστόσο έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης. Οι διαφορές με τη συντεχνία της ΕΤΥΚ έχουν λήξει και η επίσκεψη Αράπογλου στόχο έχει να τονώσει το ηθικό, στέλνοντας το μήνυμα ότι ”η Εθνική είναι εδώ”.

Την Κύπρο θα επισκεφτεί σύντομα και ο πρόεδρος της Alpha Bank κ. Γιάννης Κωστόπουλος, εγκαινιάζοντας το νέο κτίριο στο οποίο η εκεί θυγατρική μετέφερε τις εγκαταστάσεις της.

Πέρα όμως από το τυπικό αυτό γεγονός, στην πράξη ο κ. Κωστόπουλος λέγεται ότι θέλει να δείξει την εμπιστοσύνη με την οποία η Αθήνα περιβάλλει το management της Λευκωσίας.

Άλλωστε, η Alpha Bank Κύπρου κατέλαβε πέρυσι την τρίτη θέση σε ό,τι αφορά τις χορηγήσεις (ξεπέρασε την Ελληνική), ενώ συμβάλλει με περίπου 10% στη συνολική κερδοφορία του ομίλου της Alpha Bank.

Στ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v