Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεύτερη δικογραφία στη Βουλή για παράνομη χρηματοδότηση ΜΚΟ

Στο κάδρο των ευθυνών μπαίνει, αυτή τη φορά, ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

Δεύτερη δικογραφία στη Βουλή για παράνομη χρηματοδότηση ΜΚΟ

Και δεύτερη δικογραφία στη Βουλή για εντοπισμό ευθυνών πολιτικού προσώπου για παράνομη χρηματοδότηση ΜΚΟ.

Στο κάδρο των ευθυνών μπαίνει, αυτή τη φορά, ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Ευρυπίδης Στυλιανίδης, για υπογραφές του το 2005.

Ανάμεσα στις ΜΚΟ που φιγουράρουν στον νέο "αμαρτωλό" κατάλογο είναι και η ιδρυθείσα για την... ευαισθητοποίηση του κοινού για τις κακοποιημένες γυναίκες και τα κακοποιημένα παιδιά της Αφρικής καθώς και εταιρεία για την... ανεξιθρησκεία, την ευημερία και την ανάπτυξη των λαών.

Την προκαταρκτική εξέταση που αφορά στα κακουργήματα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν διενήργησε η Εισαγγελία Διαφθοράς, επί των ημερών της Ελένης Ράικου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης: «Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής διαβίβασε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής και δεύτερη δικογραφία, σχετικά με την παράνομη χρηματοδότηση σε φυσικά πρόσωπα και νομικά πρόσωπα (ΜΚΟ και ΑΕ) από το Υπουργείο Εξωτερικών, κατά το έτος 2005, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικού προσώπου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v