Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΕΔ: Προεπιλογή πέντε κ/ξ για έργο ΣΔΙΤ

Πέντε συνολικά εταιρίες και κοινοπραξίες επηλέχθηκαν κατά την Α’ Φάση του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης για έργο της Πυροσβεστικής, που διοργάνωσε η ΚΕΔ.

ΚΕΔ: Προεπιλογή πέντε κ/ξ για έργο ΣΔΙΤ
Πέντε συνολικά εταιρίες και κοινοπραξίες επηλέχθηκαν κατά την Α’ Φάση του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης για το Έργο ”Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση Κτιριακών και Λοιπών Εγκαταστάσεων για τη Στέγαση έξι (6) Υπηρεσιών και ενός (1) Σταθμού του Πυροσβεστικού Σώματος με ΣΔΙΤ”, που διοργάνωσε η ΚΕΔ.

Ειδικότερα, πρόκεται για τις:

1/ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.

2/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ Α.Ε.-VINCI CONCESSIONS S.A.

3/ J&P ΑΒΑΞ A.E.

4/ ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ – ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε.

5/ INNISFREE – ΕΔΡΑΣΗ ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Ε. - ΕΛΕΡΓΟ Α.Ε. - ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. - ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. – ΝΟΣΤΟΣ Α.Ε.

Οι ανωτέρω εταιρίες παρέλαβαν τα τεύχη της Β’ Φάσης του Διαγωνισμού (Προκήρυξη με τα Παραρτήματά της και Σχέδιο Σύμβασης Σύμπραξης με τα Παραρτήματά της).

Ο διαγωνισμός είναι ο πρώτος που έγινε με βάση τη νομοθεσία περί ΣΔΙΤ και εξελίσσεται με το Β’ και τελευταίο στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας. Εντάσσεται δε, στο πλαίσιο των σχεδιασμών του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του και την επιτάχυνση του στεγαστικού του προγράμματος.

Το έργο αποτελεί μέρος του συνολικού Προγράμματος Στέγασης Φορέων του Δημοσίου που επεξεργάζεται η ΚΕΔ με την υποστήριξη του Χρηματοοικονομικού της Συμβούλου.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει 244 κτιριακά έργα και έχει συνολικό προϋπολογισμό 2,6 δισ. ευρώ. Έχει ως στρατηγικό στόχο την επιτάχυνση των ρυθμών κάλυψης των στεγαστικών αναγκών του Δημοσίου, τη βελτίωση των υπηρεσιών στέγασης και των παρεχομένων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των Πολιτών, στα πλαίσια της εφαρμογής του Προγράμματος με την κινητοποίηση των κεφαλαίων και της τεχνογνωσίας του ιδιωτικού τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v