Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το βαπόρι από το Αλγέρι... μηδένισε τον συναγερμό

Έφτασε το φορτίο με LNG στη Ρεβυθούσα. Ήταν το δεύτερο φορτίο με ποσότητες υγροποιημένου αερίου που έφτασε μέσα στον Φεβρουάριο και αναμένονται άλλα τέσσερα.

Το βαπόρι από το Αλγέρι... μηδένισε τον συναγερμό

Λήξη του συναγερμού για την ενεργειακή κρίση σήμανε χθες ο ΔΕΣΦΑ, αφού το δεξαμενόπλοιο με ποσότητες LNG, που παρήγγειλε η ΔΕΠΑ από το Αλγέρι, έφτασε την περασμένη Δευτέρα και εφοδίασε τη Ρεβυθούσα.

Συνεπώς, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συναγερμός από το επίπεδο “2” κατέβηκε στο “0”. Ήταν το δεύτερο φορτίο με ποσότητες υγροποιημένου αερίου που έφτασε μέσα στον Φεβρουάριο και αναμένονται άλλα τέσσερα.

Σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης της ΔΕΠΑ, ο πρόεδρος της εταιρίας Θεόδωρος Κιτσάκος έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες από την πλευρά του, ώστε και τα άλλα δεξαμενόπλοια από το Αλγέρι να είναι στην ώρα τους στις εγκαταστάσεις της ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα.

Οι εκτιμήσεις θέλουν, εκτός απρόοπτου, το επίπεδο του συναγερμού για την ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού να παραμένει στο “0” καθώς και για τον Μάρτιο θα υπάρχουν οι αναγκαίες ποσότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v