Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Εργοληπτών - Κατασκευαστών

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εργοληπτών - Κατασκευαστών Δημοσίων - Ιδιωτικών Έργων - Εργολάβων Οικοδομών - Διαχειριστών - Εκμεταλλευτών Ακινήτων Ελλάδος. Πρόεδρος ο κ. Ιωάννης Μανδρινός.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Εργοληπτών - Κατασκευαστών
Στην εκλογή του νέου της διοικητικού συμβουλίου προχώρησε στις 29/01/2017 η Ένωση Εργοληπτών - Κατασκευαστών Δημοσίων - Ιδιωτικών Έργων - Εργολάβων Οικοδομών - Διαχειριστών - Εκμεταλλευτών Ακινήτων Ελλάδος, κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στα γραφεία της στην Θεσσαλονίκη.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 3/2/2017 και έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΕΖΕΣΤΕΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΗΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΟΝΤΖΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΚΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ: ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μετά την κατάρτισή του σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέτασε τα καίρια προβλήματα που ταλανίζουν τον κατασκευαστικό και γενικότερα τον κλάδο των ακινήτων και ακολούθως προσδιόρισε τις αγωνιστικές ενέργειες που θα πρέπει να αρχίσουν άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Για την μεγιστοποίηση, δε, της αγωνιστικής πορείας ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Μανδρίνος, κάλεσε όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες κατασκευαστές και εκμεταλλευτές ακινήτων της Ελλάδας να πυκνώσουν τις τάξεις της Ένωσης και όλοι μαζί να αγωνισθούν για τα κεκτημένα δικαιώματά τους, που συνεχώς καταπατούνται, και να βοηθήσουν στις προοπτικές εκείνες που θα αναδείξουν τον κλάδο σε πρωταρχικό παράγοντα στήριξης της εθνικής οικονομίας, διότι ο κλάδος των κατασκευών είναι από τους βασικότερους πυλώνες της εθνικής οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v