Διπλό deal από Elpedison με ΑΧΑ και Public

Tα προϊόντα της ενεργειακής εταιρείας θα διατίθενται πλέον και από τα καταστήματα Public. Παράλληλα η Elpedison θα λανσάρει ένα νέο προϊόν με την ασφαλιστική AXA. Η επιχείρηση στοχεύει στο καταναλωτικό κοινό των νησιών.

Διπλό deal από Elpedison με ΑΧΑ και Public

Δύο συμφωνίες στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας με τα καταστήματα Public και την ασφαλιστική εταιρία AXA, ανήγγειλε η Elpedison.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Mισέλ Πιγκέ, στη διάρκεια του συνεδρίου Athens Energy Forum, έκανε γνωστό πως η Elpedison θα λανσάρει ένα νέο προϊόν με την AXA, το οποίο θα καλύπτει τους πελάτες της εταιρίας, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος και απώλειας θέσης εργασίας, η ασφαλιστική θα αναλαμβάνει να καταβάλει το ποσό του λογαριασμού ρεύματος.

Ταυτόχρονα η Elpedison μπαίνει με τη σειρά της σε αλυσίδα λιανικού εμπορίου για τη διάθεση των προϊόντων της και συγκεκριμένα ξεκινά συνεργασία με τα κατάστηματα Public.

Ο κ. Πιγκέ πρόσθεσε ότι η εταιρία έχει ήδη πάνω από 55.000 πελάτες και το 2016, με τις τιμές της, τους βοήθησε να εξοικονομήσουν 10 εκατ. ευρώ.

Προσδοκία της Elpedison είναι επίσης το άνοιγμα της αγοράς στα νησιά, ώστε να ενισχύσει το πελατολόγιό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v