Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγγελία Πρωτοδικών: Καμία ευθύνη για τα capital controls

Στη Δικαιοσύνη είχαν προσφύγει εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι επεσήμαιναν τις αντιξοότητες που αντιμετώπιζαν στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική τους ζωή από την επιβολή του μέτρου και ζητούσαν να διερευνηθεί η τέλεση αδικημάτων.

Εισαγγελία Πρωτοδικών: Καμία ευθύνη για τα capital controls

Ουδείς φταίει για τα capital controls που επιβλήθηκαν από τον Ιούνιο του 2015 σύμφωνα με τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών και Εφετών της Αθήνας.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, τα αποτελέσματα της οποίας επικυρώθηκαν από την Εισαγγελία Εφετών η σχετική υπόθεση τέθηκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Στη Δικαιοσύνη είχαν προσφύγει εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι επεσήμαιναν τις αντιξοότητες που αντιμετώπιζαν στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική τους ζωή από την επιβολή του μέτρου και ζητούσαν να διερευνηθεί η τέλεση αδικημάτων όπως π.χ. εσχάτη προδοσία,

Στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσαν αρκετοί μάρτυρες ενώ ζητούμενο για τους εισαγγελείς ήταν να διαπιστωθεί εάν τα capital controls θα μπορούσαν να έχουν αποτραπεί. Ωστόσο αυτό δεν προέκυψε από την έρευνα και ως εκ τούτου η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v