Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναρτήθηκαν οι επιτυχόντες της «Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας»

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των προτάσεων που υποβλήθηκαν στον πρώτο κύκλο του προγράμματος. Σχεδόν 1.600 οι επιτυχόντες. Εντός Φεβρουαρίου αναμένεται και η προκήρυξη του δεύτερου κύκλου.

Αναρτήθηκαν οι επιτυχόντες της «Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας»

Στη δημοσιότητα έδωσε τον κατάλογο αποτελεσμάτων του πρώτου κύκλου της δράσης «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Στους πίνακες που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα για το ΕΣΠΑ 2014-2020 αναγράφεται η βαθμολογική κατάταξη των υποψηφίων και η εκπλήρωση ή μη των τυπικών προϋποθέσεων ένταξής τους.

Οι δυνητικά εντασσόμενοι οι οποίοι ανέρχονται στους σχεδόν 1.600, φέρουν την ένδειξη «ΝΑΙ» στην τελευταία στήλη του πίνακα και θα κληθούν τις επόμενες ημέρες, με την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης, να υποβάλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά ένταξης.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο κύκλο πλαίσιο της δράσης "Νεοφυής Επιχειρηματικότητα", υποβλήθηκαν 5.626 προτάσεις σε τομείς με καινοτόμα δυναμική όπως ο τομέας των νέων τεχνολογιών και της πληροφορικής καθώς και στους τομείς της αγροδιατροφής και της υγείας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου, εντός του Φεβρουαρίου θα προκηρυχθεί και ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος, προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v