Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρρυθμίες στο Taxis με τα τέλη κυκλοφορίας

Xιλιάδες φορολογούμενοι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν σήμερα τη φορολογική τους υποχρέωση. "Μη δυνατή εύρεση υπηρεσίας/εγγράφου" το μήνυμα στο Taxisnet.

Αρρυθμίες στο Taxis με τα τέλη κυκλοφορίας

Πέντε μέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων του 2017, το σύστημα Taxis εμφανίζει αρρυθμίες με αποτέλεσμα χιλιάδες φορολογούμενοι να μην μπορούν να ικανοποιήσουν σήμερα τη φορολογική τους υποχρέωση.

Από το πρωί, πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι επιχείρησαν να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας μπαίνοντας στη σχετική εφαρμογή είτε μέσω των κωδικών Taxisnet , είτε πληκτρολογώντας τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας ήρθαν αντιμέτωποι με το παρακάτω μήνυμα: «Mη δυνατή εύρεση υπηρεσίας/εγγράφου. Ο εξυπηρετητής της Γ.Γ.Π.Σ. δεν μπόρεσε να βρει την υπηρεσία ή το έγγραφο που ζητήσατε. Αν πληκτρολογήσατε τη διεύθυνση, παρακαλούμε ελέγξτε την ορθότητά της.»

Πληκτρολογώντας όμως εκ νέου τη διεύθυνση, το αποτέλεσμα παραμένει έως αυτή τη την ώρα, το ίδιο.

Το πρόβλημα άρχισε να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας, στο βαθμό όπου η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με κωδικούς Taxisnet. Αντίθετα συνεχίζουν να καταγράφονται προβλήματα, για την είσοδο στην εφαρμογή με ΑΦΜ και αριθμό κυκλοφορίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v