Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο Περιφερειακό Γραφείο δημιουργεί ο ΣΑΤΕ στο ΒΑ. Αιγαίο

Στη δημιουργία του όγδοου Περιφερειακού Γραφείου του, στη Μυτιλήνη, προχώρησε ο ΣΑΤΕ με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και τον συντονισμό δράσεις των μελών του στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Νέο Περιφερειακό Γραφείο δημιουργεί ο ΣΑΤΕ στο ΒΑ. Αιγαίο
Το Δ.Σ. του ΣΑΤΕ, ανταποκρινόμενο στο αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Εργοληπτών Δημοσίων Έργων με έδρα στην περιοχή του Βορειοανατολικού Αιγαίου για ίδρυση και λειτουργία Περιφερειακού Γραφείου ΣΑΤΕ ΒΑ. Αιγαίου, προχώρησε στη δημιουργία ενός ακόμη Περιφερειακού Γραφείου με έδρα στην Μυτιλήνη, το οποίο θα περιλαμβάνει τις εργοληπτικές επιχειρήσεις-μέλη του ΣΑΤΕ με έδρες στους νομούς Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Σημειώνεται ότι η ίδρυση του νέου Περιφερειακού Γραφείου στο ΒΑ. Αιγαίο εντάσσεται στον καταστατικό στόχο του Συνδέσμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του, αλλά και στη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για ουσιαστική στήριξη του ντόπιου εργοληπτικού κόσμου και της κοινωνίας που πλήττονται δυσανάλογα από την προσφυγική κρίση.

Το όγδοο Περιφερειακό Γραφείο του ΣΑΤΕ ουσιαστικά συμπληρώνει την περιφερειακή διάρθρωση του Συνδέσμου, ο οποίος αριθμεί περισσότερα από 900 μέλη, όλες τις μικρές και μεγάλες εργοληπτικές εταιρίες της χώρας.

Τα Περιφερειακά Γραφεία του ΣΑΤΕ διαδραματίζουν ουσιαστικό έργο στη λειτουργία του Συνδέσμου, καθώς συντονίζουν τους εργολήπτες σε τοπικό επίπεδο, μεταφέρουν τις απόψεις τους στην κεντρική διοίκηση και αντίστροφα τις θέσεις και αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης προς αυτούς, έτσι ώστε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση και συντονισμός δράσης οσάκις αυτή απαιτείται, σημείωσε κατά την θετική του εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος του ΣΑΤΕ, Ζαχαρίας Αθουσάκης.

Μέχρι την πραγματοποίηση της ιδρυτικής συνέλευσης του Περιφερειακού Γραφείου, η οποία θα προσδιοριστεί ενός του πρώτου διμήνου του 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΕ αποφάσισε ομόφωνα τη συγκρότηση προσωρινής Περιφερειακής Αντιπροσωπείας αποτελούμενη από τους: Βασιλική Αψώκαρδου (Συντονιστής), Στρατή Μπουχλή (Αναπλ. Συντονιστής) και Αντώνη Καρρά (Μέλος).

Θυμίζουμε πως ο ΣΑΤΕ, ως τώρα, διαθέτει οκτώ (8) περιφερειακά γραφεία στις πόλεις: Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα και Μυτιλήνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v