Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρέμβαση εισαγγελέα για δημοσίευμα ζητά η Γεννηματά

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε να αναληφθούν πρωτοβουλίες, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, ενώ όπως δήλωσε, προτίθεται τις προσεχείς ημέρες να καταθέσει αγωγή κατά των υπευθύνων της εφημερίδας.

Παρέμβαση εισαγγελέα για δημοσίευμα ζητά η Γεννηματά
Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ζήτησε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, το οποίο τη φέρει να εμφανίζεται στη λίστα Μπόργιανς.

Η κ. Γεννηματά, συνοδεία των δικηγόρων της, συνάντησε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και της εξέθεσε σειρά ζητημάτων που προκύπτουν για τη θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης αναφορικά με το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

Συγκεκριμένα ζήτησε να αναληφθούν πρωτοβουλίες, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, ενώ όπως δήλωσε προτίθεται τις προσεχείς ημέρες να καταθέσει αγωγή κατά των υπευθύνων της εφημερίδας.

Μετά τη συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η κυρία Γεννηματά δήλωσε:

"Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσα από το έντυπο των κυρίων Καλογρίτσα-Βαξεβάνη είναι μία επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου.

Εξάλλου τους προκαλώ, όσο βαθιά κι αν ψάξουν, δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς.

Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας και σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους.

Επισκέφτηκα την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς και αυτό δημιουργεί από πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή.

Γι' αυτό και ζήτησα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της Δικαιοσύνης και των θεσμών.

Στο φως όλα, έτσι απαντάμε στο σκοτάδι".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v