Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Βουλευτές μας πληρώθηκαν από το σύστημα για να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ!

Θα αποδειχθεί σε δικογραφίες που θα ανοιχθούν ποιοι προσέφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές μέσω της αποστασίας, τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ από το συνέδριο του κόμματος. Υπερασπίστηκε τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης.

Καμμένος: Βουλευτές μας πληρώθηκαν από το σύστημα για να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ!

Χρηματισμό βουλευτών των ΑΝΕΛ, προκειμένου να διαλύσουν το κόμμα του, κατήγγειλε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του 3ου συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Κοινοβουλευτική Ομάδα που στάθηκε όρθια σε προσπάθειες που έγιναν με όλα τα μέσα να μας διαλύσουν. Θα αποδειχθεί σε δικογραφίες που θα ανοιχθούν ποιοι προσέφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές μέσω της αποστασίας. Υπήρξαν κάποιοι που μας εγκατέλειψαν γιατί δεν το πίστευαν, άλλοι που δεν άντεξαν, αλλά και κάποιοι γιατί πληρώθηκαν από το σύστημα για να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Άμυνας, παρουσία του Νίκου Παππά, εμφανίστηκε ενωτικός, υπερασπιζόμενος τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα της χώρας και των πολιτών της. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία αποχώρησε πικραμένη από την κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο έδωσε κανονικά το παρόν στο συνέδριο.

«Όλες και όλοι οι υπουργοί ήταν και είναι πετυχημένοι. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν παράπονα. Οι αλλαγές είχαν να κάνουν με την ανανέωση του κινήματος», τόνισε.

«Δεν υπογράψαμε μνημόνιο. Δώσαμε μάχη μέχρις εσχάτων και όταν ήρθε η ώρα της τελικής διαπραγμάτευσης που κάποιοι ήθελαν να πετάξουν την Ελλάδα έξω από την Ε.Ε., εκεί η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε σκληρά μια λύση. Αυτή μάλιστα δεν την εφαρμόσαμε χωρίς να πάρουμε την γνώμη του ελληνικού λαού», υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Δήλωσε δε αισιόδοξος για το κόμμα του, καθώς «άλλοι κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις και άλλοι στις εκλογές. Θα κερδίσουμε και τις επόμενες και μεθεπόμενες». 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v