Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παππάς: Παλινωδίες της αντιπολίτευσης με τον ανασχηματισμό

Ήρθε η ώρα και για τους αντισυμβαλλόμενους στη διαπραγμάτευση να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν με βάση τις δεσμεύσεις τους, σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και καυτηρίασε τη στάση της αντιπολίτευσης.

Παππάς: Παλινωδίες της αντιπολίτευσης με τον ανασχηματισμό

Η αντιπολίτευση παλινωδεί μεταξύ μιας γραμμής που λέει πως ο ανασχηματισμός έγινε για να προσαρμοστούμε στα αιτήματα των δανειστών, ή πως έγινε για να προετοιμάσουμε τη ρήξη, σχολίασε ο Νίκος Παππάς κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής. 

«Το εντυπωσιακό είναι πως και οι δύο ισχυρισμοί ακούγονται από τον ίδιο άνθρωπο και στο ίδιο λεπτό», σχολίασε. Συνδέεται με τη θεωρία πως δεν υπάρχει χρόνος και τρόπος για διαπραγμάτευση. Η κυβέρνηση μπορεί και θα οδηγήσει τη χώρα στα επόμενα βήματα.

Ήρθε η ώρα και για τους αντισυμβαλλόμενους στη διαπραγμάτευση να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν με βάση τις δεσμεύσεις τους. Δεν πρέπει να καθυστερούν το αναπτυξιακό άλμα της χώρας. Η Ελλάδα έχει αποδείξει πως ακόμα και σε στενά δημοσιονομικά περιθώρια μπορεί να κάνει τολμηρά βήματα», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v