Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΤ: Διεκόπη για τις 31/10 η δίκη

Ο πρόεδρος της δίκης, αναγνώρισε μεν την ανεπάρκεια της αίθουσας ωστόσο επεσήμανε ότι "δεν μπορούμε να περιμένουμε 15 χρόνια για να βρούμε αίθουσα" και διέκοψε για τα τέλη του μήνα.

ΤΤ: Διεκόπη για τις 31/10 η δίκη
Εν μέσω εντάσεων λόγω ανεπάρκειας χωρητικότητας της δικαστικής αίθουσας διεκόπη για τις 31 του μηνός η δίκη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην επικεφαλής του Άγγελο Φιλιππίδη και 34 ακόμη άτομα μεταξύ των οποίων η τότε επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου.

Το δικαστήριο, αντίθετα με ότι συνέβη στην υπόθεση της Siemens, απέρριψε την ένσταση του Σέρβου κατηγορούμενου κρίνοντας ότι δεν είναι απαραίτητη η επίδοση μεταφρασμένου βουλεύματος με το σκεπτικό ότι " έχει λάβει γνώση των κατηγοριών που αντιμετωπίζει όταν απολογήθηκε με διερμηνέα στον ανακριτή".

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής ζήτησαν την διακοπή της δίκης προκειμένου να βρεθεί μια μεγαλύτερη αίθουσα. Ο πρόεδρος της δίκης, αναγνώρισε μεν την ανεπάρκεια της αίθουσας ωστόσο επεσήμανε ότι "δεν μπορούμε να περιμένουμε 15 χρόνια για να βρούμε αίθουσα" και διέκοψε για τα τέλη του μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v