Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε το 3o Business CEOnergies Breakfast της ΕΑΣΕ

Επίσημη καλεσμένη ήταν η κ. Mareva Grabowski, συνιδρύτρια της ZEUS + DIONE, ιδρύτρια και αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Endeavor Greece.

Ολοκληρώθηκε το 3o Business CEOnergies Breakfast της ΕΑΣΕ

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε το 3ο Business CE(O)nergies Breakfast που διοργανώνει η Ομάδα Δράσης Γυναικών της ΕΑΣΕ στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων.

Επίσημη καλεσμένη ήταν η κ. Mareva Grabowski (φωτό), συνιδρύτρια της ZEUS + DIONE, ιδρύτρια και αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Endeavor Greece.

Η κ. Grabowski έχει διακριθεί σε ιδιαιτέρως απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα όπως π.χ. της Deutche Bank, ενώ έχει ξεκάθαρες απόψεις και ιδέες για την καριέρα, την οικογένεια αλλά και τις αξίες που διέπουν μια κοινωνία που κατορθώνει να προχωρά και να προοδεύει - απόψεις τις οποίες μοιράστηκε με τις 30 γυναίκες CEOs καλεσμένες της ΕΑΣΕ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και το ανήσυχο πνεύμα της.

Γνώση (την οποία θεωρεί ύψιστη «περιουσία»), σκληρή δουλειά (με δομές αξιοκρατίας) και καινοτομία στην επιχειρηματικότητα είναι, κατά την Mareva Grabowski, το τρίπτυχο που οδηγεί σε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Θεωρεί δε, ότι η χρονική συγκυρία ευνοεί αυτήν τη στιγμή να αναδειχθεί η «επιχειρηματικότητα της ευκαιρίας» λόγω της αλλαγής στη νοοτροπία που έχει επιφέρει η κρίση στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων είπε επίσης πως πιστεύει στην αποτελεσματικότητα της ομαδικής προσπάθειας και τόνισε ότι όλοι έχουμε υποχρέωση να δίνουμε «πίσω» στην κοινωνία.

Στη συνάντηση χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος καθώς και η κ. Μαρίκα Λάμπρου, επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Γυναικών της ΕΑΣΕ και Γενική Διευθύντρια INTERSYS η οποία, αμέσως μετά τη συνάντηση, δήλωσε: «Για μια ακόμη φορά, τo CEOnergies Business Breakfast που διοργανώνει η Ομάδα Γυναικών της ΕΑΣΕ, αποτέλεσε δυναμική πηγή γνώσης και έμπνευσης, φορέα δημιουργικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, κίνητρο θετικής σκέψης και δράσης. Η Mareva Grabowski είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις σύγχρονες γυναίκες -αλλά και άντρες- που αρνούνται να συμβιβαστούν με τη μετριότητα και τη μιζέρια. Πήραμε πολλά από την ανεξάντλητη ενέργειά της. Την ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία της στην εκδήλωσή μας».

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στα γραφεία της Regus, ευγενική προσφορά του μέλους κ. Κατερίνας Μάνου, Regional General Manager Balkans της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v