Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος πραγματοποιήθηκε μια πολιτική συζήτηση εφ' όλης της ύλης. Παράλληλα επισημάνθηκε από τον Κ. Μητσοτάκη η στρατηγική που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα η ΝΔ.

Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ

Σε εκλογική ετοιμότητα θέτει τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, όπου, σύμφωνα με κομματικές πηγές, πραγματοποιήθηκε μια πολιτική συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Συζητήθηκαν τα βασικά μηνύματα, όπως η Συμφωνία Αλήθειας που παρουσίασε ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και η διάδοσή της σε όλη την Ελλάδα, ενώ συμφωνήθηκε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή και για πιθανές πολιτικές εξελίξεις.

Παράλληλα, επισημάνθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η στρατηγική που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα η ΝΔ, ενώ ασκήθηκε έντονη κριτική στη συγκυβέρνηση για τα πεπραγμένα της, τα οποία -όπως συμφωνήθηκε- θα πρέπει να στηλιτεύονται δημοσίως από το σύνολο των στελεχών του κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v