Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι είπαν Βγενόπουλος - υπουργοί για τον ΟΤΕ

Ολοκληρώθηκε χωρίς επίσημες δηλώσεις η συνάντηση των υπουργών κ. Γ. Αλογοσκούφη και Κ. Χατζηδάκη με τον κ. Α. Βγενόπουλο για θέματα του ΟΤΕ. Οι διαρροές πάντως κάνουν λόγο για ”εποικοδομητικό κλίμα” και ανταλλαγή απόψεων.

Τι είπαν Βγενόπουλος - υπουργοί για τον ΟΤΕ
Ολοκληρώθηκε χωρίς επίσημες δηλώσεις η συνάντηση των υπουργών κ. Γ. Αλογοσκούφη και Κ. Χατζηδάκη με τον κ. Α. Βγενόπουλο για θέματα του ΟΤΕ, ωστόσο αμφότερες οι πλευρές αφήνουν να εννοηθεί ότι αυτή ήταν ”εποικοδομητική” όσον αφορά στην ανταλλαγή απόψεων.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας τονίζουν ότι στη συνάντηση με τον κ. Βγενόπουλο έγινε ανταλλαγή απόψεων, χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες, αν και προσθέτουν με νόημα ότι ”ισχύει απολύτως η στρατηγική της κυβέρνησης για τον ΟΤΕ, όπως επανειλημμένα έχει εκφραστεί”.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση στο παρελθόν έχει διακηρύξει αναφορικά με τον ΟΤΕ ότι πρόθεσή της είναι είτε η εξεύρεση στρατηγικού συμμάχου από την ευρωπαϊκή αγορά τηλεπικοινωνιών είτε η μετεξέλιξη του Οργανισμού σε πολυμετοχική εταιρία μεγάλης διασποράς.

Αντίστοιχο κλίμα προκύπτει και από κύκλους προσκείμενους στoν όμιλο της Marfin, που εμμένουν άλλωστε στο ότι δεν αμφισβητούν την κυρίαρχη θέση του Δημοσίου σε συγκεκριμένα στρατηγικά θέματα του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v