Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποψήφιος για την Εισαγγελία Εφετών θα είναι ο Ισίδωρος Ντογιάκος

Το «τιμόνι» της Εισαγγελίας θα διεκδικήσει πέρα από τον Ισίδωρο Ντογιάκο και ο Αντώνης Λιόγας. Σημειώνεται πως αν ο κ. Ντογιάκος εκλεγεί, θα εκπέσει του αξιώματός του όταν του κοινοποιηθεί η απόφαση της καταδίκης από το πειθαρχικό συμβούλιο.

Υποψήφιος για την Εισαγγελία Εφετών θα είναι ο Ισίδωρος Ντογιάκος

Υποψήφιος στις εκλογές θα είναι τελικά για τη θέση του προισταμένου της Εισαγγελίας Εφετών ο κ. Ισίδωρος Ντογιάκος. Ο κ. Ντογιάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι και σήμερα υποψήφιος παρά την προχθεσινή καταδίκη του από το 9μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, καθώς έχει το δικαίωμα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα αφού η επίμαχη απόφαση δεν του έχει κοινοποιηθεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη που ανατρέπει τα εως τώρα δεδομένα το «τιμόνι» της Εισαγγελίας θα διεκδικήσουν οι εισαγγελείς εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος και Αντώνης Λιόγας.

Σημειώνεται πως αν ο κ. Ντογιάκος εκλεγεί θα εκπέσει του αξιώματός του, όταν του κοινοποιηθεί η απόφαση της καταδίκης.

Για το Εφετείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουν οι πρόεδροι εφετών Θεόδωρος Κανελλόπουλος και Γεώργιος Παπανδρέου. Για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο νυν προϊστάμενος Ηλίας Ζαγοραίος και η Ολυμπία Κλειτσάκη.

Για το Πρωτοδικείο της Αθήνας υποψηφιότητα θέτουν υποψηφιότητα για τη θέση του Προϊσταμένου, ο πρόεδρος πρωτοδικών, ανακριτής κατά της Διαφθοράς Κωνσταντίνος Σαργιώτης και οι συνάδελφοί του πρόεδροι πρωτοδικών Ελευθέριος Γεωργίλη και Ιωάννης Παπαϊωάννου και Αικατερίνη Παπαδημητροπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v