Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eβδομάδα νεανικής επιχειρηματικότητας από το Reload Greece

Το Reload Greece Foundation, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School και το Eudaimonia Coaching UK, διοργανώνει 5-9 Σεπτεμβρίου ένα πενθήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό την ανάδειξη και ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Eβδομάδα νεανικής επιχειρηματικότητας από το Reload Greece
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Λονδίνο, το Reload Greece Foundation διοργανώνει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα εντατικό, πενθήμερο πρόγραμμα για εν δυνάμει επιχειρηματίες στην Αθήνα.

Το RGBootcamp'16: teamUp-startUp πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School και το Eudaimonia Coaching UK, και θα φιλοξενηθεί στο Deree - The American College of Greece, στις 5-9 Σεπτεμβρίου.

Το πενθήμερο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με διεθνή χαρακτήρα φέρνει κοντά Reloaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την ανάδειξη και ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, προσφέροντας υποστήριξη σε όσους έχουν πρώιμες επιχειρηματικές ιδέες και βοηθώντας τους να τις εξελίξουν σε υλοποιήσιμα επιχειρηματικά πλάνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν συνεχή καθοδήγηση από μέντορες όπως ο Ελληνο-Ιάπωνας Χρήστος Μακιγιάμα, ιδρυτής της Silicon Planet, ο Αλέξανδρος Κουρής, ιδρυτής της Μπύρας «Νήσος», o Βασίλης Δήμος, συνιδρυτής του Skroutz.gr, η Sharon Jackson, διευθύντρια του European Sustainability Academy, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ιδρυτής της Vision Mobile, ο Jai Μέξης, ιδρυτής της Odyssea, o Μarc Van Den Berg, ο Arnaud Henin και η Μαρίνα Στάμος.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί δίνοντας στις ομάδες που θα σχηματιστούν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά σε ένα πάνελ κριτών, αποτελούμενο από τον Αλέξη Κομσέλη, διευθυντή του ALBA Hub of Enterprise and Development, τη Λήδα Μοντιάνο, και τον Σωκράτη Πλούσσα, αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων.

Η νικήτρια ομάδα θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ καθώς και με υποτροφία για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ALBA Graduate Business School.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v