Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξομαλύνονται οι σχέσεις Μητσοτάκη - Τζιτζικώστα

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον περιφερειάρχη. Στο επίκεντρο της συνάντησης η προετοιμασία της ΔΕΘ αλλά και θέματα της Περιφέρειας.

Εξομαλύνονται οι σχέσεις Μητσοτάκη - Τζιτζικώστα

Σχεδόν μία ώρα διήρκεσε το τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Απόστολο Τζιτζικώστα που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στα νέα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο.

Ο «πάγος» στις σχέσεις των δύο πλευρών δείχνει να λιώνει, όπως αφήνουν αμφότεροι να εννοηθεί, μετά και την αυστηρή κριτική του Περιφερειάρχη προς την ηγεσία το τελευταίο διάστημα.

Κομματικές πηγές σημειώνουν ότι «εάν στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες μικρές παρανοήσεις πλέον δεν υπάρχουν», ενώ και συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα τονίζουν πως «η όποια ένταση φαίνεται να βαίνει προς εκτόνωση».

Η συζήτηση, σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη, έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Συζήτησαν για την προετοιμασία της ΔΕΘ αλλά και θέματα της Περιφέρειας.

Ο κ. Τζιτζικώστας ετοιμάζει μια εκδήλωση με το ΕΛΚ για το προσφυγικό στη Θεσσαλονίκη στις 16 Σεπτεμβρίου και προσκάλεσε τον Πρόεδρο της ΝΔ να παρευρεθεί στην εκδήλωση. Οπότε το ραντεβού των δύο ανανεώθηκε για τη συμπρωτεύουσα τον άλλο μήνα, μία μέρα πριν από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v