Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι λέει η Τράπεζα της Ελλάδος για την Enterprise

Η ΤτΕ επισημαίνει ότι σύμφωνα με δηλώσεις του Προσωρινού Εκκαθαριστή της Enterprise, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια της εταιρίας δεν έχουν ακυρωθεί ή καταγγελθεί, ενώ είναι αβέβαιο αν τα περιουσιακά στοιχεία της Enterprise επαρκούν για την πλήρη εξόφλησή τους.

Τι λέει η Τράπεζα της Ελλάδος για την Enterprise

Η Τράπεζα της Ελλάδος, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την ασφαλιστική εταιρία Enterprise Insurance Company Plc, σημειώνει ότι ο Προσωρινός Εκκαθαριστής (Provisional Liquidator) της ασφαλιστικής εταιρίας κ. Frederick White ανακοίνωσε χθες ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια της εταιρίας δεν έχουν ακυρωθεί ή καταγγελθεί.

Ωστόσο, ο ίδιος επεσήμανε ότι αδυνατεί επί του παρόντος να αποζημιώσει τις σχετικές απαιτήσεις και είναι αβέβαιο αν τα περιουσιακά στοιχεία της Enterprise επαρκούν για την πλήρη εξόφλησή τους. Γι' αυτό το λόγο, συνιστά στους ασφαλισμένους να επικοινωνούν με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές τους για την εξεύρεση εναλλακτικής ασφαλιστικής κάλυψης.

Όπως σημειώνεται, οι ασφαλισμένοι και οι συνεργάτες της εταιρίας μπορούν να ενημερώνονται απευθείας από τον δικτυακό τόπο της Enterprise και να επικοινωνούν με την εταιρία στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Προσωρινού Εκκαθαριστή της Enterprise.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v