Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τη διττή εκπαίδευση

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη λειτουργία της σχολής Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων Οχημάτων Αυτοκινήτων και Τεχνιτών Ηλεκτρονικών Συσκευών, η οποία θα υλοποιηθεί στο επόμενο διάστημα.

Εκδήλωση Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τη διττή εκπαίδευση
Ενημερωτική εκδήλωση του έργου VETnet, στη διάρκεια της οποίας θα τοποθετηθεί o Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας της Γερμανίας, κ. Τόμας Ράχελ (Thomas Rachel), διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, στην Αίγλη Ζαππείου, με στόχο την ανάπτυξη του μοντέλου της διττής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, θα μιλήσουν η κ. Ράνια Αντωνοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, ο κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου, Γενικός Γραμματέας Διά Βίου Μάθησης, η κ. Μαρία Καραμεσίνη, Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, ο κ. Στέφανος Αγιάσογλου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρίας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε), η κ. Ramona Neuse, Διευθύντρια του Έργου VETnet, DIHK Service GmbH (Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας), η κ. Δήμητρα Ρουσβανίδου, Διευθύντρια, DEKRA Akademie ΕΠΕ, η κ. Ματίνα Διακαντώνη, Robinson Club και η κ. Ελίζα Πετράκη, Όμιλος Grecotel.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ Μηχ. Αθανάσιος Κελέμης.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη λειτουργία της σχολής Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων Οχημάτων Αυτοκινήτων και Τεχνιτών Ηλεκτρονικών Συσκευών, η οποία βάσει του προγραμματισμού του Έργου θα υλοποιηθεί στο επόμενο διάστημα.

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα οφέλη της διττής εκπαίδευσης για τις επιχειρήσεις-ξενοδοχεία, που μετέχουν εδώ και τρία χρόνια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τουριστικά επαγγέλματα, ενώ μαθητές θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους στα μαθήματα και την πρακτική εκπαίδευση.

Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στην εκδήλωση, αλλά και τα προγράμματα διττής εκπαίδευσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 64 19 041 και 210 64 19 036.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v