Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Στα 70 δισ. το κόστος του δημοψηφίσματος

Έγκλημα σε βάρος του τόπου και του ελληνικού λαού χαρακτήρισε η ΝΔ το περσινό δημοψήφισμα, επισημαίνοντας ότι κόστισε στους Έλληνες 70 δισ. ευρώ. Επαναλαμβάνει το αίτημα για σύσταση εξεταστικής.

ΝΔ: Στα 70 δισ. το κόστος του δημοψηφίσματος

Σφοδρή επίθεση σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του εξαπέλυσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τον ένα χρόνο από την επέτειο του δημοψηφίσματος.

Μίλησε για «δημοψήφισμα μνημείο αναξιοπιστίας και ανευθυνότητας, αλλά και έγκλημα σε βάρος του τόπου και του λαού». «Το δημοψήφισμα αυτό κόστισε πολύ βαριά», σημείωσε, προσδιορίζοντας το κόστος για τον ελληνικό λαό σε 70 δισ. ευρώ.

«Επρόκειτο για έγκλημα συνειδητό, αφού τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και οι υπουργοί που ενέκριναν την απόφασή του γνώριζαν πολύ καλά τις συνέπειες. Η κυβέρνηση εξακολουθεί και αρνείται το αίτημα σύστασης της εξεταστικής που έχει ζητήσει η ΝΔ για το θέμα», σημείωσε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας γνωστό ότι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νίκος Δένδιας επισκέπτεται αυτήν την ώρα τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, για να του θέσει ξανά το ζήτημα.

«Πρόκειται για μια θλιβερή επέτειο, για την απροκάλυπτη εξαπάτηση ενός λαού, για ένα έγκλημα σε βάρος της χώρας», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v