Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποχωρεί από την Επιτροπή Παιγνίων ο Αντώνης Στεργιώτης

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) Αντώνης Στεργιώτης ενημέρωσε τα στελέχη της ρυθμιστικής αρχής των τυχερών παιχνιδιών πως αποχωρεί καθώς δεν θα ανανεωθεί η θητεία του.

Αποχωρεί από την Επιτροπή Παιγνίων ο Αντώνης Στεργιώτης

Η κυβέρνηση δεν θα ανανεώσει τη θητεία του κ. Αντώνη Στεργιώτη στην προεδρία της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) που είχε λήξει από τις 19 Δεκεμβρίου, αλλά παρέμενε στη θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στεργιώτης ενημέρωσε σήμερα στελέχη της ρυθμιστικής αρχής πως αποχωρεί.

Σημειώνεται πως με βάση το νόμο ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΕΕΠ μπορούσε να μείνει στη θέση του μέχρι τις 19 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα λήγει η θητεία (με την εξάμηνη παράταση...) άλλων τεσσάρων μελών της Επιτροπής Παιγνίων.

Η θητεία Στεργιώτη στην ΕΕΕΠ σημαδεύτηκε από τη σκληρή κόντρα με τον ΟΠΑΠ για την επένδυση των VLTs. Ο νέος κανονισμός για τα VLTs που προώθησε ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Παιγνίων λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η λειτουργία των VLTs οδήγησε τη διοίκηση του OΠΑΠ στην αναστολή της επένδυσης και στην προσφυγή στη διαιτησία μέσω της οποίας διεκδικεί περί το ένα δισ. ευρώ.

Οπως έγραψε σήμερα το Euro2day.gr η κυβέρνηση πρέπει να λάβει γρήγορα αποφάσεις για τη νέα διοίκηση της ΕΕΕΠ καθώς η αρχή δεν θα μπορεί να λειτουργήσει από τις 20 Ιουνίου με δυσάρεστες συνέπειες στην αγορά τυχερών παιχνιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v