Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Βουλή διαβιβάστηκε μηνυτήρια αναφορά κατά Καμμένου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατονόμασε συγκεκριμένο αστυνομικό ως οργανωτή της εναντίον του διαμαρτυρίας στη Κω. Ο φερόμενος ως υποκινητής αστυνομικός κατέθεσε σε βάρος του κ. Καμμένου αγωγή και μήνυση.

Στη Βουλή διαβιβάστηκε μηνυτήρια αναφορά κατά Καμμένου
Στη Βουλή διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τα επεισόδια αποδοκιμασίας που υπέστη τον περασμένο Αύγουστο στην Κω.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Κω στις 21 Αυγούστου 2015 ο κ. Καμμένος υπέστη επίθεση από αγανακτισμένους κατοίκους της Κω οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι για το μεταναστευτικό πέταξαν αυγά και μπουκάλια με νερό εναντίον του.

Ο κ. Καμμένος έγραψε στο Twitter ότι «επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί». Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατονόμασε συγκεκριμένο αστυνομικό ως οργανωτή της εναντίον του διαμαρτυρίας.

Κατόπιν αυτού, ο φερόμενος ως υποκινητής αστυνομικός κατέθεσε σε βάρος του κ. Καμμένου αγωγή με την οποία διεκδικεί χρηματική αποζημίωση ύψους 19.950 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη και μήνυση με την οποία ζητά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμηση (άρθρα 362 και 363 Ποινικού Κώδικα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v