Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Αριστοτέλης Παντελιάδης ανακηρύχθηκε Manager of the Year

Ζητάμε σταθερότητα φορολογικού πλαισίου, υπογράμμισε ο κ. Παντελιάδης, κατακρίνοντας την «παγίδευση», όπως είπε, από την κυβέρνηση, επιχειρήσεων και ιδιωτών, που σχεδιάζουν βάσει ενός συμφέροντος οικονομικού δεδομένου, και αμέσως μετά φορολογούνται υπέρογκα για την επιλογή τους.

O Αριστοτέλης Παντελιάδης ανακηρύχθηκε Manager of the Year

Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, διευθύνων σύμβουλος του λιανεμπορικού ομίλου ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, αναδείχθηκε ως manager of the year στο πλαίσιο του σχετικού θεσμού που διοργανώνει η ΕΕΔΕ για 14η χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Παντελιάδης έχει επίσης τιμηθεί προσφάτως και με το βραβείο Κούρος ως επιχειρηματίας της χρονιάς.

Ο κ.Παντελιάδης σχολίασε πως βρίσκεται στο επίκεντρο εξαιτίας της "τολμηρής" του κίνησης να αναλάβει τη διάσωση της αλυσίδας Βερόπουλος, σε μια οικονομική συγκυρία όπου οι επενδύσεις σπανίζουν. Αναφέρθηκε στη θετική εξέλιξη των διαδικασιών συγχώνευσης και στις θετικές προοπτικές του ενιαίου ομίλου στο μέλλον.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο οικονομικό περιβάλλον και στις νέες επιβαρύνσεις που έρχονται σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. "Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει. Ζητάμε σταθερότητα φορολογικού πλαισίου. Δεν θα κρίνω πως οι φόροι σχεδιάζονται και τι φορολογείται. Κατακρίνω ωστόσο την παγίδευση από την κυβέρνηση, επιχειρήσεων και ιδιωτών, που σχεδιάζουν βάσει ενός συμφέροντος οικονομικού δεδομένου, και αμέσως μετά φορολογούνται υπέρογκα για αυτή την επιλογή τους" δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v