Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση Logistics μέσω του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στη 16η διεθνή έκθεση Transport Logistic του Μονάχου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Μαΐου, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση Logistics μέσω του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, διοργανώνει την εθνική συμμετοχή με ελληνικό περίπτερο στη 16η Διεθνή Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών, την Transport Logistic, η οποία διεξάγεται 9-12.5.2017 στο Μόναχο.

Η Transport Logistic δείχνει όλο τον κόσμο των μεταφορών με μια ματιά: Παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας και τηλεπληροφορικής, συστήματα μεταφοράς αγαθών, καθώς και ενδοεπιχειρησιακές μεταφορές και ροή υλικών.

Το φάσμα των εκθεμάτων ξεκινά από συστήματα ενδοεργοστασιακών μεταφορών (ροή υλικού, αποθήκευση), αλλά καλύπτει και όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη χερσαία, θαλάσσια, εναέρια, οδική και σιδηροδρομική μεταφορά σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο (οχήματα, εξοπλισμός). Μεγάλο βάρος δίνεται δε και στα συστήματα συνδυασμένων μεταφορών.

Η Transport Logistic παρουσιάστηκε επίσης τον Μάιο του 2014 και στην έκθεση CeMAT, Διεθνής Ειδική Έκθεση για Intralogistics και Logistics του Ανοβέρου, με τον εκθεσιακό τομέα transport logistic@CeMAT. Οι εκθέσεις υποστηρίζουν η μία την άλλη με την αλληλοπαρουσία τους, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τη συνολική προσφορά για όλους τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον υπάρχει ειδική προσφορά για εκθέτες που θα λάβουν μέρος και στις δύο εκθέσεις.

Σημειώνεται ότι το 2015 η Transport Logistic κατέγραψε ρεκόρ με 55.000 επισκέπτες, ενώ η διεθνής συμμετοχή έφτασε το 45% για τους εκθέτες και το 40% για τους επισκέπτες. Νέο ρεκόρ σημειώθηκε και στον αριθμό εκθετών (2.050 εκθέτες από 62 χώρες). Η εκθεσιακή επιφάνεια ανήλθε στην προηγούμενη διοργάνωση στα 110.000 τετραγωνικά μέτρα.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος πολυάριθμες εταιρίες μεταφορικών υπηρεσιών, όπως ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρίες, διαμεταφορείς, μεταφορείς, αεροδρόμια, λιμάνια κ.λπ.

Μεγάλη σημασία δίνουν οι διοργανωτές της έκθεσης και στην ανταλλαγή πληροφοριών που πραγματοποιείται στις παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις. Η Transport Logistic συνοδεύεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων, τα οποία προσφέρονται δωρεάν για εκθέτες και επισκέπτες της Transport Logistic.

Για παραγγελία online καρτών εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της έκθεσης www.transportlogistic.de

Για πληροφορίες ως προς τη συμμετοχή στο Ελληνικό περίπτερο στην Trasport Logistic οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο, στην Αθήνα, τηλ. 210 6419037, 210 6419023 και Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 327733.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v