Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Μάχη για... έναν για τη θέση του Γραμματέα

Μόνο ο Λ. Αυγενάκης κατέθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Αύριο αναμένεται να πάρει το πρασινο φως από τα μέλη της ΠΕ.

ΝΔ: Μάχη για... έναν για τη θέση του Γραμματέα

Μία μόνο υποψηφιότητα, αυτή του Λευτέρη Αυγενάκη, κατατέθηκε τελικά στη Συγγρού για τη θέση του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Η προθεσμία που είχε δοθεί τελείωσε στις 7 μ.μ. και, όπως αναμενόταν, ο μέχρι τώρα αναπληρωτής Γραμματέας θα είναι αυτός που θα ζητήσει και αναμένεται να πάρει αύριο το «πράσινο φως» των μελών της Π.Ε.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια θα εκλεγεί ο νέος Γραμματέας.

Κανονικά θα πρέπει να στηθούν κάλπες, ωστόσο δεν αποκλείεται από τη στιγμή που ο υποψήφιος είναι ένας, η εκλογή του διαδόχου του Ανδρέα Παπαμιμίκου να γίνει δια βοής.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τη θέση του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μοναδικός υποψήφιος είναι ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v