Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΣΜΗΕ: Παράταση για διαγωνισμό ιδιωτικής μονάδας

Για τις 22 Νοεμβρίου μετατίθεται η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του διαγωνισμού του ΔΕΣΜΗΕ για την πρώτη ιδιωτική μονάδα με εγγυημένο εισόδημα. Ο διαγωνισμός έληγε αρχικά στις 22 Αυγούστου, πήρε δίμηνη παράταση για τις 22 Οκτωβρίου και ο ΔΕΣΜΗΕ ζήτησε τρίτη παράταση.

ΔΕΣΜΗΕ: Παράταση για διαγωνισμό ιδιωτικής μονάδας
της Χρύσας Λιάγγου

Για τις 22 Νοεμβρίου μετατίθεται η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του διαγωνισμού του ΔΕΣΜΗΕ για την πρώτη ιδιωτική μονάδα με εγγυημένο εισόδημα.

Ο διαγωνισμός έληγε αρχικά στις 22 Αυγούστου, πήρε δίμηνη παράταση για τις 22 Οκτωβρίου και ο ΔΕΣΜΗΕ ζήτησε τρίτη, καλώντας τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να ανανεώσουν τη λήξη της προσφοράς τους αλλά και την αντίστοιχη εγγυητική επιστολή.

Όλη η καθυστέρηση συνδέεται με την εμπλοκή της Κομισιόν για τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας ύστερα από παρέμβαση κάποιας εταιρίας. Η Κομισιόν δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την έρευνα, ενώ οι πληροφορίες που έχει ο ΔΕΣΜΗΕ αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει οριστική απόφαση.

Το έργο διεκδικούν οι όμιλοι Κοπελούζος και ΤΕΡΝΑ, οι οποίοι προσέφεραν το χαμηλότερο τίμημα, ενώ ο όμιλος Κοπελούζου διαθέτει μεγαλύτερη ισχύ και φαίνεται να προτιμάται. Επίσης, συμμετείχαν οι εταιρίες Iberdrola-Motor Oil και ΕΛΤΕΧ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v