Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλεξιάδης: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα

Κατατέθηκαν οι τροπολογίες για τα εκκρεμή θέματα των φορολογικών δηλώσεων και μόλις πάρει ΦΕΚ ο νόμος, θα ξεκινήσει άμεσα η υποβολή των δηλώσεων, προκειμένου να "σπάσουν" οι φορολογικές υποχρεώσεις σε πολλούς μήνες το 2016.

Αλεξιάδης: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε ότι κατατέθηκαν οι τροπολογίες για τα εκκρεμή θέματα των φορολογικών δηλώσεων και μόλις πάρει ΦΕΚ ο νόμος, θα ξεκινήσει άμεσα η υποβολή των δηλώσεων προκειμένου να "σπάσουν" οι φορολογικές υποχρεώσεις σε πολλούς μήνες το 2016.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι "δεν έχουμε για τα εισοδήματα του 2015 κανένα νέο μέτρο".

"Για τα εισοδήματα του 2016. όπως έχει ψηφίσει η ελληνική βουλή με το νόμο 4336. πρέπει να έχουμε νέες φορολογικές ρυθμίσεις, τις οποίες αυτή τη στιγμή συζητά η ελληνική κυβέρνηση με τους θεσμούς" συνέχισε και υπογράμμισε: "Βεβαίως και θα υπάρχει για τα εισοδήματα του 2016 επιβάρυνση, αλλά θα είναι δίκαιη και αναλογική και από ένα ύψος εισοδήματος και πάνω".

 

 
«Αν ήθελα να βάλω έναν τίτλο στη φορολογική ιστορία της χώρας θα ήταν, "τέλειωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα"», κατέληξε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v