Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομιλία του CEO της Eltrak στους φοιτητές του ALBA

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eltrak μίλησε στους φοιτητές του ALBA στο πλαίσιο του κύκλου μαθημάτων "Strategic Management" του προγράμματος The ALBA MBA.

Ομιλία του CEO της Eltrak στους φοιτητές του ALBA

Το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, στο πλαίσιο του κύκλου μαθημάτων "Strategic Management" (Στρατηγική Διοίκηση) του Προγράμματος The ALBA MBA, με Καθηγητή τον κ. Παύλο Εμμανουηλίδη, φιλοξένησε τον κ. Γιώργο Κόλλια, διευθύνων σύμβουλο της Eltrak -επίσημου αντιπροσώπου της Caterpillar (CAT), μεταξύ άλλων, για Ελλάδα και Βουλγαρία-, με στόχο να μεταδώσει στους φοιτητές γνώση και εμπειρία από την πορεία του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η στρατηγική προσέγγιση του κ. Κόλλια αναλύθηκε στο σύνολο των φοιτητών του ALBA MBA με μία εξαιρετικά ζωντανή παρουσίαση από τον ίδιο.

Παιδί της CAT, ο κ. Κόλλιας, είχε από πολύ νωρίς συνειδητοποιήσει πως η ανάπτυξη και η εξασφάλιση της βιωσιμότητας στην εταιρία ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες με την έμφαση Διοίκησης και Εργαζομένων στη διαρκή βελτίωση διαδικασιών, απόδοσης, εξυπηρέτησης του πελάτη.

Η CAT, όπως τονίζει ο κ. Κόλλιας, δεν θα συμβιβαζόταν ποτέ με τη 2η θέση. Πρωτοπόρος στην Τεχνολογία, τη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics) και τη Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού της, έχει εμπεδώσει, σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα, πως η αλλαγή αποτελεί προϋπόθεση απαραίτητη για την ανάπτυξη και την εξέλιξη. «Στην CAT μαθαίνουμε στους ανθρώπους μας να "αγκαλιάζουν" την αλλαγή», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κόλλιας. «Κάθε μέρα δίνουμε μάχη με το χρόνο και τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, επιδιώκοντας να διασφαλίζουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει».

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η CAT αντιμετωπίζει τους πελάτες της ως συμμετόχους (partners) και τους παρέχει λύσεις. Όχι απλώς μηχανές. «Στην CAT η ανάπτυξη των ανθρώπων αποτελεί μία από τις βασικές αρχές. Η επένδυση στη γνώση και στη διαμόρφωση επαγγελματιών με το DNA της CAT αποτελεί ένα από τα βασικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρίας και την καθιστά περίπτωση (case study) μοναδική στη διεθνή αγορά», αναφέρει ο CEO της Eltrak.

«Η ολιστική προσέγγιση της CAT έχει οδηγήσει στη διαμόρφωση του αρτιότερο εμπορικού δικτύου διεθνώς. Αυτό είναι το στοιχείο που διασφαλίζει παράδοση στον πελάτη εντός 24 ωρών από την παραγγελία», δηλώνει με έμφαση ο CEO, κ. Κόλλιας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v