Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εσωκομματικές έριδες στο ΠΑΣΟΚ για ασφαλιστικό

Κόντρα Χριστοφιλοπούλου – Κεγκέρογλου για την κυβερνητική πρόταση. Νέες αιχμές κατά του Γρηγοράκου σχετικά με τη θέση του για τον Μητσοτάκη. Νωρίτερα πάντως ο Λάκωνας βουλευτής «ξαναχτύπησε».

Εσωκομματικές έριδες στο ΠΑΣΟΚ για ασφαλιστικό

Χθες στο ΠΑΣΟΚ τσακώθηκαν μεταξύ τους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα ήταν η σειρά του ασφαλιστικού να προκαλέσει εσωκομματικές έριδες στο πάλαι ποτέ παντοδύναμο κίνημα.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, παρόντων και των στελεχών της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Χατζησωκράτη και Νίκου Τσούκαλη, υπήρξε μια μίνι κόντρα ανάμεσα στον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου και την βουλευτή Αττικής Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Αφορμή, η άποψη της τελευταίας, που ειπώθηκε προχθές σε ραδιοφωνικό σταθμό και την επανέλαβε σήμερα στη συνεδρίαση, ότι θα πρέπει να εξεταστεί το ασφαλιστικό σε δύο τμήματα, το δημοσιονομικό και το μεταρρυθμιστικό, για το οποίο η ίδια φάνηκε διαλλακτική.

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Ηρακλείου ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στην κ. Χριστοφιλοπούλου επειδή πρώτα βγαίνει και μιλά στα μέσα ενημέρωσης και μετά στα όργανα του κόμματος.

Ο κ. Κεγκέρογλου, υπό τη θεσμική του ιδιότητα, βρήκε και πάλι την ευκαιρία να βάλλει κατά του Λεωνίδα Γρηγοράκου λέγοντας ότι «εκθέτει την Κοινοβουλευτική Ομάδα», ωστόσο το θέμα κάπου εκεί έκλεισε.

Νωρίτερα, πάντως, σε νέα του συνέντευξη (στον Alpha), ο κ. Γρηγοράκος κράτησε εκ νέου σαφείς αποστάσεις από την Φώφη Γεννηματά. «Δεν με εκφράζει η φράση της κ. Γεννηματά που λέει ότι μας χωρίζει από τη ΝΔ η άβυσσος. Σήμερα το ανακαλύψαμε; Δεν κάναμε συγκυβέρνηση;». Όπως είπε, «έχουμε διαφορές αλλά όχι αντιπαλότητες και λαϊκισμός».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v