Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Τα τρία φαβορί για κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

Εκτός απροόπτου, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβουν οι Νίκος Δένδιας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Νίκη Κεραμέως. Ποιους είδε και ποιους θα συναντήσει ο Κυριάκος.

ΝΔ: Τα τρία φαβορί για κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

Συνεχείς συναντήσεις έχει από το πρωί στο γραφείο του στη Συγγρού ο Κυριάκος Μητσοτάκης με στελέχη του κόμματος, προκειμένου άμεσα να ολοκληρώσει τη στελέχωση του κομματικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβουν εκτός απροόπτου οι Νίκος Δένδιας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Νίκη Κεραμέως, η οποία νωρίς το πρωί πέρασε το κατώφλι των γραφείων της ΝΔ.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε την Ντόρα Μπακογιάννη, αυτή την ώρα έχει τετ α τετ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στις 13:30 θα τον επισκεφτεί ο Μάκης Βορίδης.

«Είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη εξερχόμενη από τη συνάντηση. «Η ΝΔ γύρισε σελίδα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Οι απαιτήσεις από τον νέο πρόεδρο είναι πάρα πολύ υψηλές και είμαι σίγουρη ότι αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί ,θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Στην ερώτηση αν της ζήτησε κάτι προσωπικά ο αδελφός της, η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «Μου ζήτησε πολλή δουλειά. Δεν μιλήσαμε για θέσεις. Είναι σημαντική μέρα για μένα και ανθρώπινα να το δει κάποιος. Ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδελφό σου πρόεδρο, αλλά πέραν αυτού δίνω μεγάλη σημασία στον νέο αέρα που πνέει στα γραφεία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v