Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣτΕ: Συζητήθηκαν οι προσφυγές κατά του Υπουργού Πολιτισμού

Στο Δ' Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας με πρόεδρο τον Δημοσθένη Πετρούλια και εισηγήτριες τις παρέδρους Ευαγγελία Σκούρα και Ουρανία Νικολαράκου, συζητήθηκαν σήμερα οι προσφυγές (αιτήσεις ακύρωσης) που έχουν καταθέσει οι κυρίες Καφέτση και Κοσκινά και στρέφονται κατά του υπουργού Πολιτισμού.

ΣτΕ: Συζητήθηκαν οι προσφυγές κατά του Υπουργού Πολιτισμού
Συνεχίστηκε, με τη συζήτηση των προσφυγών στο ΣτΕ η διαμάχη για τη θέση της διευθύντριας του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, μεταξύ της Άννας Καφέτση και της Κατερίνας Κοσκινά.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 αποπέμφθηκε από την επί 14 χρόνια θέση της διευθύντριας του εν λόγω Μουσείου που κατείχε η Άννα Καφέτση και στην θέση της τοποθετήθηκε η Κατερίνα Κοσκινά.

Ειδικότερα, στο Δ' Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας με πρόεδρο τον Δημοσθένη Πετρούλια και εισηγήτριες τις παρέδρους Ευαγγελία Σκούρα και Ουρανία Νικολαράκου, συζητήθηκαν σήμερα οι προσφυγές (αιτήσεις ακύρωσης) που έχουν καταθέσει οι κυρίες Καφέτση και Κοσκινά και στρέφονται κατά του υπουργού Πολιτισμού.

Κατά την συζήτηση των αιτήσεων οι συνήγοροι τόσο της κυρίας Καφέτση όσο και της κυρίας Κοσκινά, αλλά και ο δικηγόρος του Ελληνικού Δημοσίου ανέπτυξαν τις νομικές τους απόψεις και θέσεις.

Το ΣτΕ επιφυλάχτηκε να εκδώσει τις αποφάσεις του, οι οποίες αναμένονται μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v