Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΠΑ: Εως 20/9 οι μη δεσμευτικές προσφορές

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ξένους επενδυτές του ενεργειακού τομέα για την εξαγορά του 35% της ΔΕΠΑ δημοσιεύτηκε σήμερα από τοους χρηματοοικονομικούς συμβούλους, η οποία προβλέπει την κατάθεση των μη δεσμευτικών προσφορών έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΠΑ: Εως 20/9 οι μη δεσμευτικές προσφορές
Στη δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση έως και 35% της ΔΕΠΑ σε στρατηγικό επενδυτή προχώρησαν σήμερα οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι J.P Morgan, Εθνική Τράπεζα, EFG Eurobank Ergasias, EFG Telesis Finance και Κάντωρ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εκδηλώσει το μη δεσμευτικό ενδιαφέρον τους το αργότερο έως τις 20 Σεπτεμβρίου, ώστε να ακολουθήσει το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού με την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών.

Στους όρους του διαγωνισμού αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι επενδυτές θα πρέπει να έχουν σημαντικές δραστηριότητες είτε στη μεταφορά, είτε στη διανομή, είτε στην χονδρική ή λιανική προμήθεια φυσικού αερίου, ενώ η καθαρή οικονομική θέση των υποψηφίων πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την καθαρή θέση της ΔΕΠΑ, η οποία στις 31/12/2001 ανερχόταν σε 949.807.031 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v