Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Όλα έτοιμα» διαβεβαιώνει η Συγγρού

Το Σάββατο συνεδρίασε δύο φορές η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή της Vodafone, όπου διαπιστώθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για αύριο.

«Όλα έτοιμα» διαβεβαιώνει η Συγγρού

Έτοιμη δηλώνει η Συγγρού για τις αυριανές εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη ΝΔ. Σε αντίθεση με την 22α Νοεμβρίου, το κλίμα στην αξιωματική αντιπολίτευση -σε οργανωτικό τουλάχιστον επίπεδο- είναι πολύ καλό, με τα κορυφαία στελέχη να διαβεβαιώνουν πως, εκτός απροόπτου, η διαδικασία θα εξελιχθεί ομαλά.

Το Σάββατο συνεδρίασε δύο φορές η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή της Vodafone, όπου διαπιστώθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για αύριο. Για όλα τα ενδεχόμενα έχει προβλεφθεί και plan Β, με τη μορφή του call center και για το σκοπό αυτό βρίσκονται σε επιφυλακή 360 υπάλληλοι της εταιρίας, καθώς και άλλοι 60 για την τεχνική υποστήριξη.

Στη Συγγρού θα στηθεί αύριο ένα μικρό εκλογικό στρατηγείο, όπου θα τακτοποιούνται οι όποιες εκκρεμότητες ή τα προβλήματα που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Από τις 7 το απόγευμα, όταν κλείσουν οι κάλπες, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται σε ηλεκτρονική μορφή τα αποτελέσματα από όλη τη χώρα, ενώ έχουν ήδη τοποθετηθεί 15 φαξ τα οποία θα δέχονται επίσης τις ψήφους των τεσσάρων υποψηφίων, προς επαλήθευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v