Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντείνεται η μεταγραφολογία τραπεζικών στελεχών

Εντείνονται τα σενάρια και οι φήμες για επικείμενες μεταγραφές στον χρηματοπιστωτικό χώρο. Στο προσκήνιο τα ονόματα των κ. Μιχάλη Κολακίδη (Τ. Πειραιώς) και Πάνου Τσουπίδη (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο). Το πιθανότερο είναι ότι κάποιες από τις φήμες θα υλοποιηθούν μετά τις εκλογές.

Εντείνεται η μεταγραφολογία τραπεζικών στελεχών
Εντείνονται οι φήμες στην αγορά ότι ο κ. Μιχάλης Κολακίδης φεύγει από την Τράπεζα Πειραιώς και κατευθύνεται προς την EFG Eurobank Ergasias.

Πρόκειται για πληροφορίες οι οποίες κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό, ενώ κορυφαία στελέχη της Eurobank που ρωτήθηκαν σχετικά από το euro2day.gr αρνήθηκαν να τις επιβεβαιώσουν αλλά και να τις διαψεύσουν.

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο επανέρχονται παλαιότερες πληροφορίες που ήθελαν και τον επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Πάνο Τσουπίδη, να εξετάζει το ενδεχόμενο μετακίνησής του.

Φαίνεται όμως ότι η μεταγραφολογία στον χρηματοπιστωτικό χώρο δεν σταματά εδώ. Άλλες πληροφορίες, για παράδειγμα, θέλουν κορυφαίο στέλεχος τράπεζας (όχι όμως σε επίπεδο διευθύνοντα συμβούλου ή προέδρου) να συζητά το ενδεχόμενο μετακίνησής του σε άλλον οργανισμό και στη θέση του να μετακινείται έτερο στέλεχος το οποίο πρόσφατα αποχώρησε από τη θέση του.

Το πιθανότερο είναι ότι όλα τα παραπάνω ή κάποια από αυτά θα υλοποιηθούν μετά τις εκλογές.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v