Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Πρόβα» εκλογών με vodafone στη ΝΔ

Γενική δοκιμή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στο κόμμα πραγματοποιήθηκε σήμερα. Συμμετέχουν και οι 1.700 περίπου χειριστές των τάμπλετς τους οποίους όρισε η ΝΔ. Καμία ανησυχία στη Συγγρού για την αναφορά στον Άρειο Πάγο και τα ασφαλιστικά μέτρα από την Genious.

«Πρόβα» εκλογών με vodafone στη ΝΔ

Ολοκληρώθηκε η γενική δοκιμή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη ΝΔ. Στη Συγγρού συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ), παρουσία και στελεχών της Vodafone, η οποία έχει αναλάβει την μηχανοργάνωση των εκλογών, και τα πρώτα συμπεράσματα από την πρόβα είναι θετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ κάποιες μικρές καθυστερήσεις μετάδοσης των αποτελεσμάτων από λίγες περιοχές της χώρας, όπως διαβεβαιώνουν στο γαλάζιο στρατόπεδο, δεν είναι ανησυχητικές, αλλά άμεσα αντιμετωπίσιμες. «Γι' αυτό, άλλωστε, κάνουμε τη σημερινή δοκιμή, για να διορθώσουμε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν», τονίζει στο Euro2day.gr υψηλόβαθμος κομματικός παράγοντας που συμμετέχει στη συνεδρίαση.

Στην δοκιμή συμμετείχαν και οι 1.700 περίπου χειριστές των τάμπλετς τους οποίους όρισε η ΝΔ.

Στο μεταξύ, στη Συγγρού δεν ανησυχούν και για την αναφορά στον Άρειο Πάγο και τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε σε βάρος της ΝΔ η εταιρία Genious Systems που απορρίφθηκε από τη διαδικασία ανάληψης των εκλογών. Όπως σημειώνουν, η ΝΔ δεν είναι δημόσιος οργανισμός, αλλά εταιρεία ιδιωτικού δικαίου και μπορεί να αποφασίσει με ποιον θα συνεργαστεί.

Ειδικά μετά το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου, δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται ενδεχόμενο νέας αποτυχίας. «Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Το κάναμε μία φορά και είδαμε τις συνέπειες, έπρεπε να επιλέξουμε την πιο αξιόπιστη λύση, ακόμα και αν ήταν λίγο πιο ακριβή», υποστηρίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι πίσω από την υπόθεση της Genius Systems κρύβονται άλλες σκοπιμότητες και αφήνουν αιχμές για κάποιους οι οποίοι «δεν θέλουν να γίνουν οι εκλογές».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, η γενική δοκιμή του συστήματος για την εκλογή νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος της δοκιμής σε συνθήκες πραγματικών εκλογών επετεύχθη.
Με βάση το αποτέλεσμα, οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και την επόμενη Κυριακή 20/12/2015 η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εθελοντές, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό μας κάλεσμα και συμμετείχαν στη διαδικασία της γενικής δοκιμής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v