Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεϊμαράκης: Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η εκλογή θα είναι αδιάβλητη

«Δεν μπορεί πολιτικό ζήτημα τέτοιου μεγέθους να κρίνεται μόνο από την τεχνολογία», υποστήριξε ο υποψήφιος αρχηγός. Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα Τσίπρα. Νέες αιχμές προς Παπαμιμίκο.

Μεϊμαράκης: Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η εκλογή θα είναι αδιάβλητη

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η διαδικασία θα είναι αδιάβλητη. Κανείς πολιτικός δεν μπορεί να το εγγυηθεί», δήλωσε ο υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ. μιλώντας στο Mega. 

Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι: «Δεν μπορώ να το εγγυηθώ και νομίζω ότι κανείς πολιτικός δεν μπορεί να εγγυηθεί το τεχνικό μέρος αυτής της διαδικασίας. Αλλά ακριβώς επειδή κανείς μας δεν μπορεί να το εγγυηθεί θα πρέπει να πάμε με διαφορετική πρόταση χωρίς να ξεφεύγουμε από το καταστατικό. Θα ακούσατε ότι πρότεινα να πάμε με τους εκλογικούς καταλόγους του 2009 ώστε να υπάρχει μια βάση στους υπολογιστές μας».

Δεν έχω καμία επίσημη ανακοίνωση για τις κάλπες στις 20 Δεκεμβρίου, υποστήριξε. Περιμένω από τον κο Παπαμιμίκο να μας πει τι συμβαίνει.

Οπως είπε ουδέποτε μίλησα για δόλο για την ψηφοφορία της προηγούμενης εβδομάδας, είπε ο κος Μεϊμαράκης προσθέτοντας ότι γι’ αυτό ζήτησε προσφυγή στη δικαιοσύνη. Το 2009 είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου για τη διαδικασία και αυτές οι αντιρρήσεις παραμένουν. 

Απαντώντας σε ερώτηση για την προεκλογική τακτική του είπε πως «δεν μίλησα ποτέ για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ» Προσέθεσε ότι προεκλογικά είπε ότι αποδέχεται διαδικασία συνεννόησης για να εξασφαλιστεί η εκτέλεση της συμφωνίας.

Τώρα δεν ισχύει αυτό, τόνισε αλλά όπως είπε το «ναι» του κόμματος αφορούσε μόνο στους στόχους και το χρονοδιάγραμμα της συμφωνίας με τους δανειστές. «Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα του Αλέξη Τσίπρα».

«Οι εξελίξεις τρέχουν αλλά με τα σημερινά δεδομένα αποκλείεται να συνεργαστούμε με τον Αλέξη Τσίπρα. Αν μπορούμε να τον σύρουμε σε μια σωστή πολιτική, θα το δούμε», τόνισε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v