Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται αύριο η κατάθεση Πανούση- Τι ανέφερε στον αντεισαγγελέα

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε με χρονολογική σειρά στις επιθέσεις που έχει δεχθεί, ενώ αύριο αναμένεται να συνδέσει τα γεγονότα αυτά με τα νεότερα δεδομένα και τις καταγγελίες του.

Συνεχίζεται αύριο η κατάθεση Πανούση- Τι ανέφερε στον αντεισαγγελέα
Αύριο θα συνεχιστεί στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Δασούλα, η κατάθεση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τις καταγγελίες του περί απειλών κατά της ζωής του αλλά και την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν δύο υπουργοί της κυβέρνησης για τη διαρροή "διαλόγων από μαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ".

Ο κ. Πανούσης παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο επί πέντε ώρες ενώ εξερχόμενος δήλωσε:

"η εισαγγελία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Θα συνεχιστεί η κατάθεσή μου και αύριο στις 14:30. Η εμπιστοσύνη που έχω στην ελληνική Δικαιοσύνη ενισχύθηκε. Εκ παραδρομής σε δηλώσεις μου είχα πει ότι οι διαρροές είχαν γίνει από τη γραμματεία του δικαστηρίου. Δεν είναι έτσι. Δεν έγιναν ούτε απ΄ τη Δικαιοσύνη ούτε από μένα. Τιμάμε τους δικαστές γιατί συμβάλουν στο κράτος δικαίου"

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε με χρονολογική σειρά στις επιθέσεις που έχει δεχθεί, ενώ αύριο αναμένεται να συνδέσει τα γεγονότα αυτά με τα νεότερα δεδομένα και τις καταγγελίες του. Ο κ. Πανούσης αναμένεται να καταθέσει έγγραφα και να προτείνει μάρτυρες.

Όσον αφορά στις παλαιότερες επιθέσεις η μεν τοποθέτηση μηχανισμού δικάζεται ήδη στο ακροατήριο με κατηγορούμενους μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς η δε επίθεση στο Πανεπιστήμιο από αντιεξουσιαστές έχει παραγραφεί καθώς τα πλημμελήματα που είχαν διαπραχθεί ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v