Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενημέρωση για τα νέα πρότυπα ποιότητας στα εμπορικά καταστήματα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015, στις 4.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ.

Ενημέρωση για τα νέα πρότυπα ποιότητας στα εμπορικά καταστήματα
Οι «Νέες Εκδόσεις Προτύπων Συστημάτων Διαχείρισης και το Πρότυπο για τα εμπορικά καταστήματα» θα βρεθούν στο επίκεντρο της ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν, στη Θεσσαλονίκη, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ), το ΕΣΥΠ (Ενιαίο Σύστημα Υποδομών Ποιότητας) και ο ΕΛΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015, στις 4.30 μ.μ. (σ.σ. η προσέλευση και οι εγγραφές αρχίζουν στις 4 μ.μ.), στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

- Το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1452 «Σύστημα διαχείρισης της ποιότητας εμπορικών καταστημάτων - Απαιτήσεις και συστάσεις», με ομιλητή τον υπεύθυνο του έργου, Ιωάννη Σαριδάκη.

- Οι νέες εκδόσεις προτύπων για συστήματα διαχείρισης της ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης, με ομιλητή τον διευθυντή Τυποποίησης του ΕΣΥΠ/ ΕΛΟΤ, Φραγκούλη Κρόκο.

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση για τις ανάγκες των επιχειρήσεων με παρεμβάσεις του διευθυντή Τυποποίησης του ΕΣΥΠ/ ΕΛΟΤ, Φραγκούλη Κρόκου, της διευθύντριας Υπηρεσιών του ΣΒΒΕ, Στέλλας Πολίτου, του αναπληρωτή προέδρου του Εμπορικού Τμήματος του ΕΒΕΘ, Γιάννη Βεργίνη και του προέδρου του ΕΣΘ, Παντελή Φιλιππίδη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v