Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προκαταρκτική έρευνα για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το συμβάν.

Προκαταρκτική έρευνα για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ το απόγευμα της Πέμπτης δέχθηκε άνανδρη επίθεση από μερίδα ακραίων διαδηλωτών μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Εκείνη την ώρα στο σημείο βρισκόταν η πορεία των ποντιακών οργανώσεων που διαμαρτύρονταν για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη.

Όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία του Γιώργου Κουμουτσάκου στον χώρο μερικοί από τους διαδηλωτές κινήθηκαν εναντίον του με απειλητικές διαθέσεις.

Άλλοι τον προπηλάκισαν λεκτικά, ενώ τουλάχιστον δυο άτομα, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων αστυνομικών των ΜΑΤ που φύλασσαν το σημείο του επιτέθηκαν. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι, ενώ μια γυναίκα τραβούσε με μανία το σακάκι του βουλευτή της ΝΔ σκίζοντάς το.

Μόνο μετά από αρκετή ώρα και αφού υπήρξε παρέμβαση πιο ψύχραιμων παριστάμενων ο Γιώργος Κουμουτσάκος και υπό την προστασία της αστυνομίας φυγαδεύτηκε στο κτίριο της βουλής.

Τα όσα συνέβησαν καταδίκασε η Βουλή και τα κόμματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v