Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Εχετε σε όλα δίκιο» *Το κλίμα της συνάντησης Βούτση-Σουλτς

Το κλίμα από τη συνάντηση Βούτση-Σουλτς από μια... κατά λάθος μετάδοση ιδιωτικής συζήτησης

«Εχετε σε όλα δίκιο» *Το κλίμα της συνάντησης Βούτση-Σουλτς

Μία ιδιωτική συζήτηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με βουλευτές, μετά, το γεύμα που είχε παραθέσει λίγο νωρίτερα στον Μάρτιν Σούλτς, πήρε... διαστάσεις.

Ο κ. Βούτσης, επιστρέφοντας, μετά το γεύμα, στο Κοινοβούλιο, εισήλθε σε αίθουσα όπου επρόκειτο να ξεκινήσει συνεδρίαση επιτροπής, και μετέφερε σε συναδέλφους του το κλίμα από τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πλην όμως, τα μικρόφωνα στην αίθουσα είχαν ήδη "ανοίξει", με αποτέλεσμα η ιδιωτική συζήτηση να μεταφερθεί μέσα από το εσωτερικό κύκλωμα μετάδοσης των συνεδριάσεων.

Έτσι, ακούσθηκε ο κ.Βούτσης να λέει οτι ο Μ. Σουλτς «αναγνώρισε πως έχουμε σε όλα δίκιο και πως είναι ανόητα αυτά που μας ζητάνε (σ.σ οι εταίροι), από τα σπίτια που πρέπει να σωθούν μέχρι και το ασφαλιστικό». Επίσης ότι «μας είπε πως είναι κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι που θέτουν τέτοια θέματα και σας τα ζητάνε όλα».

Συνεργάτες του κ. Βούτση διευκρινίζουν ότι επρόκειτο για ιδιωτική συζήτηση που δεν συνιστά δήλωση ούτε του προέδρου ούτε του κ. Σουλτς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v