Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καταγγελίες Μητσοτάκη και Γεωργιάδη κατά Μεϊμαράκη

Μητσοτάκης και Γεωργιάδης κατηγορούν τον Μεϊμαράκη ότι χρησιμοποιεί για την προεκλογική του εκστρατεία τα γραφεία της ΝΔ. Τι απαντούν συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Καταγγελίες Μητσοτάκη και Γεωργιάδη κατά Μεϊμαράκη

Ένα ακόμα επεισόδιο στην εσωκομματική κόντρα της ΝΔ συνέβη κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με τους εκπροσώπους των υποψηφίων προέδρων να διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους.

Αυτή τη φορά, οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη κατηγόρησαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι χρησιμοποιεί τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού ως στρατηγείο για τον προεκλογικό του αγώνα.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη, κάποιος από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ τηλεφώνησε στον πρώην βουλευτή Αχαϊας Μιχάλη Μπεκίρη για να του ζητήσει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κάνουν λόγο για μεμονωμένο περιστατικό και το καταδικάζουν.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε οι εσωκομματικές εκλογές να διεξαχθούν σε 885 εκλογικά κέντρα με 1.284 κάλπες στο εσωτερικό, ενώ θα στηθούν και 44 κάλπες σε Κύπρο, Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Σουηδία και Γερμανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v