Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αιχμές Μητσοτάκη κατά Μεϊμαράκη

Ο Κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θα κάνει ριζικές αλλαγές στο κόμμα εφόσον εκλεγεί, ενώ αναγνώρισε ως μείζον πρόβλημα τα οικονομικά του κόμματος, θέμα που, όπως είπε, θα πρέπει να συζητηθεί με ανοιχτά χαρτιά από όλους πριν από τις εκλογές.

Αιχμές Μητσοτάκη κατά Μεϊμαράκη

Αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη άφησε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους.

«Καλός ο θεσμικός ρόλος του προέδρου, αλλά θα πρέπει να ακούσουμε και τις θέσεις του για τη ΝΔ της επόμενης μέρας. Δεν γίνεται να φτάσουμε στις εκλογές και να μην έχουμε ακούσει ούτε λέξη για το κόμμα από υποψήφιους προέδρους».

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε και πάλι τις ενστάσεις του για το κατά πόσον ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα μπορεί να είναι αρχηγός χωρίς να είναι βουλευτής.

Εκτίμησή του, όπως είπε, είναι ότι ξεκινάει με μια βάση των 95.000 ψηφοφόρων, οι οποίοι τον ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές, ενώ ερωτηθείς ποιο θα είναι το ζευγάρι του δεύτερου γύρου, προέβλεψε ότι θα είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο ίδιος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θα κάνει ριζικές αλλαγές στο κόμμα εφόσον εκλεγεί, ότι οι βουλευτές θα αξιολογούνται επί καθημερινής βάσης, ενώ αναγνώρισε ως μείζον πρόβλημα τα οικονομικά του κόμματος. Θέμα που, όπως είπε, θα πρέπει να συζητηθεί με ανοιχτά χαρτιά από όλους πριν από τις εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v