Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Συμφωνία με Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ιδρύθηκε το 1926 από μία μικρή ομάδα παραγωγών του νησιού, με σκοπό την υποστήριξη των αγροτικών τους δραστηριοτήτων. Το 1961 ίδρυσε το πρώτο τυροκομείο στο νησί.

Πειραιώς: Συμφωνία με Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου
Η Τράπεζα προχώρησε σε μία νέα συμφωνία συμβολαιακής Κτηνοτροφίας με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου A.Ε.Σ., που αφορά σε τυροκομικά προϊόντα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ιδρύθηκε το 1926 από μία μικρή ομάδα παραγωγών του νησιού, με σκοπό την υποστήριξη των αγροτικών τους δραστηριοτήτων και το 1961 ίδρυσε το πρώτο τυροκομείο στο νησί για την τυροκόμηση μικρών ποσοτήτων γάλακτος.

Σήμερα στα βασικότερα προϊόντα της Ένωσης συγκαταλέγονται μία μεγάλη γκάμα τυριών (γραβιέρα, κεφαλοτύρι, λευκό τυρί, σκληρό τυρί, ξινότυρο, ξινομυζήθρα κ.ά.), εκ των οποίων η γραβιέρα Νάξου έχει αποσπάσει βραβεία από ελληνικούς και διεθνείς φορείς, καθώς και η πιστοποιημένη-τυποποιημένη πατάτα Νάξου.

Τα τυροκομικά προϊόντα της Ένωσης διατίθενται στην εταιρεία Leader, ενώ οι πατάτες προωθούνται από την Ένωση στην κεντρική λαχαναγορά Αθηνών και σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v